PC

Hades 2 ostaje Early Access igra do početka 2025. godine

Hades 2 je imao fantastičan početak, sakupljajući visoke pohvale od fanova i kritičara prilikom lansiranja verzije igre Early Access. Igra još nije završena i Early Access projekti ponekad mogu trajati godinama da bi dostigli svoje ‘konačno’ stanje. Super Giant je sada potvrdio svoje planove za Hades 2, planirajući da ostane u ranoj pristupu do početka sledeće godine.

U intervjuu za PCGamer, kreativni direktor Hades 2, Greg Kasavin, potvrdio je da će igra ostati u ranoj pristupu “barem do kraja ove godine”. To je dugoročni plan, ali igrači će imati mnogo toga što mogu očekivati u kratkoročnom periodu.

Kasavin je objasnio da će u narednim nedeljama biti nekoliko “malih zakrpa za poboljšanje delova igre” kako bi se ispolirale neke greške i problemi koje su igrači naišli. Odatle će se fokusirati na pripremu prvog velikog ažuriranja igre, koje bi trebalo da bude spremno za nekoliko meseci.

Velika ažuriranja u Hades 2 će sadržati nove lokacije, neprijatelje, funkcije i drugi sadržaj, suštinski proširujući igru inkrementalno dok igra ne bude potpuno kompletna. Originalni Hades je bio u ranoj pristupu oko dve godine, ali Hades 2 izgleda da je već u poliranom stanju, pa se nadamo da će to vreme zaista biti skraćeno za Hades 2. Do sada, to izgleda da je plan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top