PC

Uskoro dobijamo najavu nove Crach Bandicoot igre

Nakon što je krajem 2023. godine stekao Activision Blizzard, Microsoft je doneo odluku da dozvoli Toys for Bobu da postane nezavisan. Tada nismo znali šta to znači za buduće uključivanje studija sa franšizom poput Crash Bandicoot i Spyro the Dragon. Međutim, novi logo kompanije nam daje prilično dobar nagoveštaj.

Toys for Bob je ažurirao svoju zvaničnu web stranicu sa novim teaser logotipom, prikazujući Tiki Masku, praktično u istom dizajnu koji vidite kroz Crash Bandicoot igre. Zanimljivo je da je logo takođe ljubičast, što neki fanovi teoriziraju da je nagoveštaj prema Spyrou.

Toys for Bob je sada nezavisna kompanija. Međutim, studio je već potvrdio da je u pregovorima sa Microsoftom da objavi svoju sledeću igru. Ovaj projekat još nije zvanično najavljen, pa još uvek nemamo potvrdu da studio još uvek ima licencu za korišćenje Crash ili Spyro franšize. Međutim, s obzirom na stil logotipa, čini se gotovo sigurnim da će studio nastaviti razvoj Crash Bandicoot naslova.

Microsoft održava sledeći Xbox Games Showcase u junu, tokom kojeg ćemo dobiti talas ažuriranja za prethodno najavljene naslove, kao i mnoge potpuno nove najave. Toys for Bob bi potencijalno mogao da se pojavi tokom ovog prikaza.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top