PC

Dobili smo novi trejler za Shadow of the Erdtree ekspanziju za Elden Ring

Mnogi s nestrpljenjem očekuju izlazak Shadow of the Erdtree, ekspanzije za Elden Ring koja je proglašena igrom godine 2022. godine. Uzbudjenje koje prethodi lansiranju je nestvarno, a FromSoftware je odlučio da objavi još jedan trejler kako bi nastavio taj zamah. Prethodni trejler je otkrio informacije o bossovima, novim oružjima, sposobnostima i područjima. To je bilo dovoljno da izazove veliku uzbuđenost, ali novi trejler se fokusira isključivo na priču.

FromSoftware se usredsredio na priču o Miquelli. Novi materijal takođe opisuje rat koji je okončao njenu vladavinu, pri čemu je Mesmer the Impaler prikazan kao jedan od centralnih likova u ovom događaju.

Mesmer će biti jedan od mnogih strašnih bossova u DLC-u, a ovaj trejler prikazuje zastrašujuću sliku ovog lika. Navodno je tiranin koji koristi svoje plamenove da spali sve što mu se nađe na putu. Iako je sve što je prikazano u trejleru već prilično zanimljivo, još uvek ima mnogo toga što ne znamo.

Nakon ovog materijala, očekuje se da FromSoftware uskoro organizuje nove preglede za DLC. To bi trebalo da pruži fanovima dodatne informacije o svemu što dolazi u igru u smislu dodataka igranju.

Shadow of the Erdtree će konačno stići 21. juna. S obzirom na samo još mesec dana do izlaska, ima mnogo razloga za uzbuđenje. Štaviše, FromSoftware će predstaviti potpuno novu kolekcionarsku ediciju za DLC, ističući koliko je ova ekspanzija važna.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top