PC

Izlazak pucačine XDefiant prožet problemima sa serverima

Nakon brojnih odlaganja, Ubisoftov odgovor na Call of Duty je konačno zvanično lansiran nakon brojnih odlaganja. Iako je privukla fanove tokom leta zahvaljujući uspešnim testovima igranja, razni problemi su doveli do mnogo dužeg odlaganja nego što je planirano. Nažalost, serveri igre nisu izdržali pritisak nakon lansiranja, a igrači su se žalili na nemogućnost pronalaženja mečeva i isključivanje iz igre.

Iako je izlazak ove igre od ogromnog značaja za Ubisoft, prvi utisak nije baš najbolji za igrače. XDefiant je objavljen kao free-to-play pucačina, što je privuklo milione igrača na PC-u i konzolama, ali serveri nisu bili spremni na takav priliv. Nažalost, serveri ne funkcionišu kako bi trebalo i gomila igrača je već razglasila da se suočava sa problemima poput diskonektovanja bez razloga ili nemogućnost pronalaska meča.

Projektni lider XDefiant, Mark Rubin, već je izjavio na Twitteru da tim radi na rešenju problema, pa se nadamo da će to biti rešeno pre nego što se broj igrača poveća tokom vikenda.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top