PC

EA konačno rešava tehničke probleme od kojih pati Sims 4

The Sims 4 je oko decenije star u ovom trenutku i tokom tog vremena, EA se uglavnom fokusirao na izdavanje novog DLC sadržaja. Sada, nakon prelaska igre na free-to-play, EA konačno sastavlja udarni tim da se bavi mnoštvom tehničkih problema igre.

Ako ste čekali ispravke grešaka za The Sims 4, pa, možda konačno imate sreće. Nedavno, EA je najavio da je sastavio novi tim da ulaže u “osnovno iskustvo igre, uključujući rešavanje tehničkih problema”. Zašto ovo nije smatrano važnim korakom pre je tuđa pretpostavka, ali bismo se kladili da ima nešto veze sa vremenom i troškovima, kombinovano sa činjenicom da bi ti resursi oduzeli rad na budućem prodajnom sadržaju.

Evo relevantnog dela najnovije najave EA za Sims:

“Možda ćete primetiti da istražujemo više problema nego prethodnih meseci; to je zato što smo sastavili tim da ulaže u osnovno iskustvo igre, uključujući rešavanje tehničkih problema unutar The Sims 4. Nastavili smo da pregledavamo prijavljene probleme koji su prekidali vaš The Sims 4 gejmplej tokom vremena, i prepoznajemo da je to izazvalo mnogo frustracija. Zato smo se odlučili da formiramo ovaj fokusirani tim, koji će biti u stanju da poveća i broj ispravki koje možemo da rešimo i koliko često isporučujemo ova grupisana ažuriranja.”

“Naš cilj je da ispravimo više prijavljenih problema, velikih i malih, tokom narednih šest meseci i dalje da bismo proverili više stavki na našoj Laundry Listi.”

Prvo ažuriranje je sada dostupno, ispravljajući listu problema koji utiču na nekoliko aspekata igre. Trenutno, developeri se nadaju da će imati veliki patch za rešavanje grešaka svaka dva meseca dok se ‘laundry lista’ problema ne raščisti. U isto vreme, EA takođe radi na The Sims 5.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top