PC

Prince of Persia roguelite igra uživa pozitivne reakcije igrača na izlasku

Ubisoft nas je sve iznenadio kada je najavio da se udružio sa indie studiom i developerom iza Dead Cells, Evil Empire, da bi radio na novoj roguelite igri u Prince of Persia serijalu. Dead Cells je jedna od najbolje ocenjenih modernih rogue-style igara, pa sada možemo videti kako se ta stručnost primenjuje na poznati i dugotrajni Ubisoft serijal.

The Rogue Prince of Persia već ima dobar početak. Igra je zvanično lansirana putem Steam Early Accessa danas i do sada su većina recenzija pozitivne. Igrači su pohvalili borbu i parkour. Prevlađujući sentiment trenutno izgleda ovako: ako vam se sviđaju Dead Cells i Prince of Persia, sviđaće vam se ova igra.

Igra ima igrače koji se bore protiv invazivne vojske. Kao princ, biće vaš cilj da se borite kroz nivoe sa akrobatskim borbenim potezima i platformingom, pre nego što se susretnete sa glavnim borbama sa šefovima.

Kao roguelite igra, trebalo bi da umrete na kraju, a priča će napredovati kada na kraju dođete do 0HP. Međutim, polako ćete sakupljati nove sposobnosti i oružja sa svakim novim runom.

Igra ima ručno crtani stil umetnosti, što je svakako jedinstveno. Očekuje se da će The Rogue Prince of Persia ostati u Early Accessu najmanje godinu dana, sa različitim ažuriranjima sadržaja koji će se isporučiti ranoj kupovini na putu. Kada igra dostigne svoj konačni oblik izdanja, očekujemo da će takođe biti najavljena za konzole.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top