PC

Star Citizen prikupio preko 700 miliona dolara za razvoj

Star Citizen nesumnjivo važi za jednu od najkontroverznijih u industriji. Iako je trebalo da bude lansirana pre više od decenije, još uvek nije dostupna. Međutim, razvojni studio Cloud Imperium Games i dalje prikuplja sredstva za projekat svake godine. Najnovije ažuriranje potvrđuje da je već prikupljeno preko 700 miliona dolara.

Zvanična veb stranica Cloud Imperium Gamesa omogućava javnost da vidi prihode od Star Citizen. Igra je dosad prikupila preko 701.186.615 dolara. Prikazani su prihodi po mesecima, nedeljama i satima. Na primer, igra ostvaruje oko 42.886 dolara na sat i oko 1,5 miliona dolara samo juče.

Prošle nedelje prikupljeno je 10.883.513 dolara, a u aprilu 4.753.264 dolara. Star Citizen je takođe zabeležio bolje rezultate nakon nedavnog izlaska Alpha 3.23. Iako su developeri ranije obećali da će lansirati Star Citizen Alpha 4.0 2024. godine, još uvek nema ažuriranja o ovoj verziji.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top