PC

XDefiant dostigao 8 miliona igrača već tokom prve nedelje

Izgleda da je konkurencija dobro uspostavljenoj franšizi pucačina, Call of Duty, stigla. Rane recenzije najnovije besplatne pucačine Ubisofta, XDefiant, koja je objavljena 21. maja, izgledaju impresivno.

Međutim, još zanimljivije je to što je igra već privukla impresivan broj igrača, sa čak 8 miliona jedinstvenih igrača.

Kako izveštava Insider Gaming, XDefiant je već postao jedna od najvećih Ubisoftovih franšiza. Ovi brojevi takođe čine ovu igru najuspešnijim uletom izdavača na tržište besplatnih igara do sada.

Prema izveštaju, ova pucačina iz prvog lica je dostigla 1 milion igrača za samo 2,5 sata. Međutim, to je bio samo početak, jer se broj igrača utrostručio do kraja prva dva dana.

Ubisoft je očigledno očekivao 5 miliona jedinstvenih igrača u prvom mesecu. Na iznenađenje razvojnog tima, igra je znatno premašila taj broj igrača za samo jednu nedelju, jer je dostigla čak 8 miliona igrača prve nedelje. Izveštaj takođe navodi da je XDefiant dostigao 700.000 istovremenih igrača u vrhuncu popularnosti.

Iako ovo možda nije toliko impresivno za besplatnu igru u poređenju sa premijum izdanjem, vrlo malo naslova može se pohvaliti ovako velikim brojem igrača. Takođe je važno napomenuti da Ubisoft nije lansirao XDefiant na Steamu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top