PC

I poslednji developeri su završili sa podrškom za Cyberpunk 2077

Prošlo je devet meseci od lansiranja Cyberpunk 2077: Phantom Liberty, prvog i poslednjeg proširenja za Cyberpunk 2077 iz 2020. godine. U ovom trenutku, CD Projekt Red je rešio sve glavne probleme i potpuno prepravio brojne igračke sisteme od nule. Sada je tim napokon spreman da nastavi dalje.

CD Projekt Red redovno obaveštava o napretku svojih mnogobrojnih projekata u razvoju svakog kvartala. Prošle godine, nakon lansiranja Phantom Liberty, saznali smo da se razvoj Cyberpunk 2077 polako privodi kraju. Postepeno, tim koji je radio na Cyberpunku je premešten na druge projekte, kao što su The Witcher 4, Cyberpunk 2 i drugi.

Sada je razvojni tim za Cyberpunk 2077 zvanično raspušten, a poslednji preostali programeri su prešli na druge projekte ovog meseca. Trenutno, CD Projekt Red intenzivno radi na The Witcher 4, koji će biti prva igra ove kompanije koja koristi Unreal Engine, umesto njihovog sopstvenog motora.

Cilj prelaska na drugi engine bio je da se obezbedi robustan set alata i stručna podrška od strane Epic Gamesa, kako bi se razvojni tim fokusirao na kreiranje, umesto na rešavanje problema sa engineom ili čekanje implementacije novih funkcija. Trenutno, tim za Project Polaris je najveći u CDPR, iako tim za Cyberpunk 2 takođe raste. Pored toga, nekoliko programera radi na remake-u The Witcher 1, kao i na spin-off igri smeštenoj u Witcher univerzumu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top