PC

Igrači nisu oduševljeni promenama koje donosi osveženi Multiversus

MultiVersus je imao neobičan put do izlaska. Tehnički, igra je bila dostupna i mogla se kupiti od kraja 2022. do sredine 2023. godine. Zatim, iznenada, razvojni tim je najavio da će igra biti “zatvorena” nakon šestomesečnog beta testiranja, pre nego što je ponovo lansirana 2024. godine. Sada je MultiVersus konačno ponovo pokrenut, ali neki fanovi nisu zadovoljni promenama koje su napravljene.

MultiVersus je crossover platformski borbeni naslov sličan Super Smash Bros. Igra okuplja poznate likove iz različitih WB franšiza, od DC univerzuma do samostalnih filmova kao što su The Iron Giant, pa sve do Game of Thrones i The Matrix. U prvih 24 sata od ponovnog lansiranja, igra je privukla više od 114.000 istovremenih igrača na Steam platformi, ali fanovi nisu bili oduševljeni novim ograničenjima u vezi sa likovima.

MultiVersus je prvobitno omogućavao igračima pristup celokupnom spisku likova tokom igranja offline mečeva. Takođe ste mogli isprobavati različite likove u trening režimu igre. Međutim, sada su svi plaćeni DLC likovi zaključani iza paywalla, bez mogućnosti da ih isprobate pre nego što uložite novac.

Neki su takođe primetili da igra deluje “sporije” i manje responsivno u odnosu na svoj početnu beta verziju. Promene u korisničkom interfejsu i problemi sa mečmakingom takođe nisu dobro prihvaćeni od strane igrača. Kao rezultat toga, ocena za igru na Steam platformi je pala sa pozitivne na mešovitu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top