PC

Xbox i osnivači studija Rocksteady rade na AAA akcionoj avanturi

Hundred Star Games, studio osnovan od strane bivših Rocksteady suosnivača Seftona Hilla i Jamie Walkera, priprema se za svoju prvu igru u saradnji sa Xbox Game Studios. Ova nova igra će biti AAA single-player akciona avantura, razvijena u Unreal Engine 5. Iako još uvek nije potvrđeno da će biti ekskluzivna za Xbox konzole, takav ishod je verovatan. Ipak, Microsoft je ove godine naglasio višeplatformske objave igara, pa ćemo morati da sačekamo i vidimo.

Hundred Star Games je osnovan nakon što su Hill i Walker napustili Rocksteady studio, a sada su spremni da se vrate u svet single-player akcionih avantura. Očekujemo da ćemo više saznati tokom Xbox Game Showcase događaja koji će se održati 9. juna, kada će Microsoft predstaviti nove igre od partnera i internih studija.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top