Gadgets

Zotac je nova kompanija koja ulazi na tržište prenosivih gejming računara

ZOTAC je nedavno otkrio svog aduta na tržište prenosivih računara sa ZOTAC ZONE uređajem. Iako je ZOTAC najpoznatiji po grafičkim karticama, kompanija se tokom godina bavila i drugim hardverskim oblastima. Ove godine, njihova velika premijera na Computex sajmu biće prenosivi gejming računar koji će navodno pomerati granice.

Zotac Gaming Zone će biti pokretan Ryzen APU procesorom, imati Hall Effect džojstike i okidače, i koristiće AMOLED touch ekran. Međutim, dodatni detalji još uvek nisu otkriveni, pa ne znamo tačne specifikacije, cene ili čak da li će koristiti Windows umesto Linux/SteamOS operativnog sistema.

Srećom, Computex sajam počinje za samo nekoliko dana, pa ćemo uskoro dobiti više zvaničnih informacija. Pored Zotac Zone, Zotac će takođe predstaviti i novi Magnus One mini-PC sa Intel Core i7 procesorom i RTX 4070 Super grafikom u kompaktnom kućištu od 8,3 litara. Takođe, očekuje se da će Zotac predstaviti i svoje prve proizvode iz oblasti veštačke inteligencije.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top