Opisi igara

Besplatni kutak: Kaetram

Kaetram je 2D pixel MMORPG koji nas vodi na epsku avanturu u zaboravljenu zemlju inspirisanu srednjevekovnim dobom. Ovaj simpatični naslov nudi više nego što se može očekivati sa jako širokom ponudom kvestova, interesantnih mehanika i raznovrsnih opcija za kastomizaciju.

Upravo u tome leži lepota ove igre. Bilo da ste zainteresovani za crafting, uzbudljivu borbu ili istraživanje, uvek postoji nešto što će vas držati angažovanim. Igru je prilično lako savladati, ali postoji dovoljno dubine da zadrži čak i ”najzagriženije” igrače. Ovo znači da bilo ko može pronaći zabavu u Kaetramu, što je, na kraju krajeva, definicija dobre igre. Da stvar bude još bolja, pay to win mehanike ne postoje!

Nakon što prođete kroz prvih nekoliko sati i naučite kako da se krećete, nećete želeti da prestanete da igrate. Developeri su odradili zaista neverovatan posao, tako da mislim da će Kaetram vremenom postati punokrvni 2D MMO sa veoma posvećenom zajednicom igrača. A da, i pixel art je na vrhunskom nivou!

Kaetram na prvi pogled deluje prilično haotično, ali kao osoba koja je stalno u potrazi za ”skrivenim draguljima”, mogu vam reći da se umnogome ističe u moru sličnih igara i da se nećete pokajati ako ga isprobate.

Kaetram možete preuzeti ovde.

Autor: Milan Janković

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top