PC

Monster Hunter Wilds dobio prvi gejmplej trejler

Prvi gejmplej trejler igre Monster Hunter Wilds je otkriven, prikazujući borbu protiv različitih vrsta čudovišta.

Monster Hunter Wilds je prvi put najavljen u decembru 2023. godine tokom The Game Awards.

“Ova najava je samo početak, tako da postoji mnogo toga o igri o kojem još ne možemo detaljno govoriti”, rekao je tada producent serije Ryozo Tsujimoto.

“Igra sadrži novi nivo detaljnih stvorenja i ekosistema, pa uživajte u analizi trejlera da biste dobili ideju šta možete očekivati.” Trejler prikazuje novu lokaciju nazvanu Windward Plains, koju Capcom opisuje kao “prostranu, netaknutu zemlju spremnu za istraživanje”.

“Dok istražuju ovu novu lokaciju, lovci će otkriti surove okoline kontrastirane obiljem pejzaža koji vrve od života, pa čak i ekstremne vremenske uslove koji na neočekivane načine transformišu lokalitet”, kaže se. Okruženja će se “drastično promeniti” tokom igre, a čudovišta će se promeniti i prilagoditi prema tome.

Trejler takođe predstavlja nova čudovišta, poput Doshagume („zver sa očnjacima“), Chatacabre (amfibija), Ceratonotha (biljojed) i Dalthydona (biljojed).

Takođe pokazuje novi mount igre, nazvan Seikret. “Ova mala ali okretna čudovišta jašu lovci i drugi članovi Istraživačke komisije”, kaže Capcom. “Koristeći svoj snažan njuh, automatski će vas odvesti do destinacija koje odredite na mapi.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top