PC

Nadolazeći FPS Concord dobio datum izlaska uz gejmplej

Najavljen otprilike u ovo vreme prošle godine sa izuzetno nejasnim teaser trejlerom, Sonijev first-party multiplayer live-service first person shooter ‘Concord’ konačno je imao svoje pravo zvanično predstavljanje. Prikazano tokom sinoćnje emisije State of Play, sada smo dobili prvi pogled na gameplay – kao i datum izlaska.

Služeći kao veliki događaj za Concord, Sony i Firewalk Studios su ponudili pogled na narativ igre kao i na stvarni gameplay.

Kao što se očekivalo, Concord izgleda da crpi inspiraciju iz mnogih popularnih PvP igara, budući da je “5v5 karakterno vođeni, first-person multiplayer shooter” sa gomilom različitih i po izgledu jedinstvenih likova – deluje kao mešavina Overwatch i Destiny.

Pune detalje o svetu igre i likovima možete pronaći OVDE, ali možda najuzbudljivija najava je došla u obliku datuma izlaska – sa Concordom koji je postavljen da se pokrene 23. avgusta za PS5 i PC.

Za igru nije dat cenovnik, ali s obzirom na činjenicu da će potencijalni kupci moći da “prednaruče” naslov od 6. juna, sigurno je reći da neće biti besplatna za igranje.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top