PC

Toys for Bob i Xbox se udružili za sledeću igru

Nakon što je krajem 2023. godine kupio Activision Blizzard, Microsoft je doneo odluku da dozvoli studiju Toys for Bob da postane nezavisan. Tada nismo znali šta to znači za buduće uključivanje studija u franšize poput Spyro i Crash Bandicoot. Međutim, stvari izgledaju pozitivno u ovoj fazi, jer je studio sada najavio da je postigao sporazum o izdavanju sa Xboxom za svoju sledeću igru.

Kada je Toys for Bob najavio svoje planove da postane nezavisan, kompanija je rekla da je već u razgovorima o partnerstvu sa Xboxom na svom sledećem projektu. Sada je to partnerstvo potvrđeno u novoj izjavi, iako nova igra još uvek nije najavljena.

“Uzbuđeni smo što možemo da najavimo da ćemo se udružiti sa Xboxom da bismo objavili našu sledeću novu igru. Još uvek smo vrlo rano u razvoju, pa možda nećete čuti od nas neko vreme – ali znajte da radimo na iskustvu koje nas je toliko, toliko inspirisalo! Jedva čekamo da podelimo više”

Novi logo studija Toys for Bob sadrži Tiki masku, vrlo sličnu onima koje su prikazane kroz Crash Bandicoot serijal, a fanovi su takođe brzo primetili da je logo ljubičast, što su neki shvatili kao nagoveštaj na Spyroa, iako to deluje kao preterivanje. Ipak, nedavne glasine tvrde da studio radi na Spyro 4, a s obzirom da je kompanija već imala priliku da oživi Crash Bandicoot sa Crash 4: It’s About Time, bilo bi lepo videti da Spyro dobije isti tretman.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top