Filmovi-Serije

Druga sezona League of Legends serije, Arcane, izlazi u novembru

League of Legends je uvek bio sjajan sa svojim adaptacijama i projektima koji nisu vezani za igre, ali Netflixov Arcane je definitivno najveći hit franšize u poslednje vreme, sa 100% ocenom na Rotten Tomatoes uz gomilu nagrada. Nakon godina čekanja, druga sezona koju svi sa nestrpljenjem očekuju zvanično će se pojaviti ovog novembra.

Najavljujući na Twitteru, Netflix je objavio svoju prvu teaser sliku za Sezonu 2 Arcane uz slogan “Ništa nikada ne ostaje mrtvo”, otkrivajući da će se serija vratiti ovog novembra – iako tačan datum premijere nije bio obezbeđen.

Teaser slika je direktna referenca na poster za Sezonu 1, ali sa preokretom, jer ovog puta Jinx grli uplašenu Vi – što ukazuje na promenu dinamike.

Prva sezona Arcanea bila je izvanredna i vizuelno zadivljujuća emisija, pa se nadamo da će njen nastavak biti vredan čekanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top