PC

Call of Duty: Black Ops 6 vraća klasični zombies mod sa oktobarskim datumom izlaska

Activision je zvanično najavio datum izlaska za Call of Duty: Black Ops 6, a to je 25. oktobar. Otkriće je bilo deo Xbox Showcase koji je počeo 9. juna, ali konkretnije tokom Call of Duty Direct koji je Microsoft održao nakon zvaničnog prikaza. Microsoft i Bethesda su istu stvar uradili sa Starfieldom pre njegovog lansiranja 2023. godine, a ove godine direct je trajao skoro 30 minuta sa novim informacijama i uvidima developera. To je uključivalo detalje o gejmpleju i čak neke snimke, kao i datum izlaska igre.

Najznačajnije je bilo vreme kada Activision planira da izda sledeću Call of Duty igru. Ali bilo je i mnogo detalja o tome kako će se igra osećati, koje funkcije igrači mogu očekivati, i kako će se određeni aspekti igre promeniti. Na primer, Zombies se vraća svojim korenima sa borbenim sistemom zasnovanim na rundama umesto open-world gejmpleja koji je bio prikazan u Modern Warfare III. Nešto što će fanovi zombija sigurno biti veoma uzbuđeni. Pored novih funkcija, Activision je takođe izložio datume za sve, od rane pristupa do vremena za pre-order.

Activision ponovo daje igračima mnogo podsticaja da pre-orderuju najnoviji Call of Duty naslov. To uključuje rani pristup, koji bi potencijalno mogao početi oko nedelju dana pre datuma izlaska. Tvit od CharlieIntela na X od 9. juna pokazuje snimak ekrana sa datumom izlaska igre na PlayStation Store. Iako igra zvanično izlazi 25. oktobra, PSN je imao naveden datum izlaska 17. oktobra, što je otprilike nedelju dana ranije.

Ovo je mogla biti samo greška u listingu. Trenutno, PlayStation Store listing pokazuje datum izlaska 24. oktobra u 21h PDT. Dakle, čini se da je Sony uhvatio grešku i promenio vreme. Međutim, ne može se isključiti da je 17. oktobar vreme za rani pristup.

Activision je potvrdio da pre-orderovanje igre dolazi sa ranim pristupom otvorenoj beti. Takođe vredi napomenuti, međutim, da datum izlaska na PlayStation Store koji je prethodno bio naveden i rani pristup otvorenoj beti možda nisu ista stvar.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top