PC

Konami konačno prikazao MGS Delta: Snake Eater gejmplej

Posted on

Od njegove zvanične najave prošle godine u maju, mnogi fanovi serijala Metal Gear Solid su nestrpljivo čekali dodatne informacije o MGS Delta: Snake Eater – posebno kako će gameplay izgledati. Tokom nedavnog Xbox Games Showcase, Konami je zvanično dao prvi pogled na dugo očekivani remake.

Iako još uvek nemamo datum izlaska (niti vremenski okvir izlaska), Konami je ponudio prvi pravi pogled na gameplay za Metal Gear Solid Delta: Snake Eater, i iako možda ne izgleda baš tako glatko kao poslednji unos od samog tvorca MGS Kojime – MGS V: The Phantom Pain – i stari i novi fanovi bi trebali pronaći puno toga što će uživati u predstojećem remakeu.

U razvoju i ažuriranju gejmpleja za MGS 3, Konami uključuje dve različite šeme kontrole, u kojima “igrači mogu izabrati novododatu, moderniju šemu kontrole. Takođe možete izabrati da igrate sa klasičnom šemom kontrole koja više oponaša osećaj originalne igre.”

Pored toga, dok već znamo da će glumačko izvođenje ostati identično originalu, tim je obećao “sasvim nove grafike i 3D audio koji poboljšava atmosferu džungle.”

Budući da je to prvi veliki projekat iz serijala MGS od odlaska Kojime, biće zanimljivo videti kako će konačni proizvod izgledati/igrati kada se izda u nekoj tački u nepoznatoj budućnosti. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version