PC

Microsoft Flight Simulator 2024 izlazi u novembru

Skoro tačno pre godinu dana, tim u Asobo Studios je najavio Microsoft Flight Simulator 2024 – nastavak veoma voljenog naslova iz 2020. godine, donoseći sa sobom poboljšanja u pogledu game enginea, preko desetak novih poslova i još mnogo toga. Tokom najnovijeg prikaza igara Microsofta, dobili smo još jedan pogled na predstojeći simulator – zajedno sa datumom izlaska.

Planirano je da stigne 19. novembra za Xbox Series X|S i PC, Microsoft Flight Simulator 2024 “nudi najveću, najraznovrsniju i najdetaljniju flotu aviona, najkompletniji prikaz aerodroma i vazdušnog saobraćaja, i vizuelno najimpresivniji prikaz Zemlje ikada stvoren.”

Kao što je pomenuto, igra će dodati gomilu novih poslova, ciljeva i mogućnosti za igranje uloga, uključujući “borbu protiv požara iz vazduha, potragu i spašavanje, komercijalne letove, udaljene operacije sa teretom, VIP čarter uslugu, vazdušne trke, i još mnogo toga.”

Budući da je first-party igra, MSFS 2024 će naravno biti dostupan od prvog dana na Xbox Game Pass. Biće zanimljivo videti da li će ova iteracija dobiti isto toliko podrške posle lansiranja kao i poslednja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top