Vesti

Starfield fanovi užasnuti cenom novog DLC-a

starfield-24-1

Svaka individualna misija košta 7 dolara!

Igrači na Steamu zasipaju Starfield negativnim recenzijama otkako je Bethesda otkrila cenu novog DLC sadržaja za igru. Naime, svaka individualna Creations i Trackers Alliance misija košta 7 dolara.

Nikome se ne dopada ova odluka, ali postoji jedan veći problem – mnogi fanovi se plaše da je ovo samo početak, i da će Bethesda ubuduće naplaćivati community modove.

Igrači su oštro iskritikovali ovaj model, pošto Bethesda ne može da opravda cenu od 7 dolara po misiji za igru koja je već prilično siromašna kada je sadržaj u pitanju. Ove misije bi trebalo da budu besplatne, osim ako Bethesda nema neke skrivene, zlokobne planove za svoje fanove. Modovi su oduvek bili sastavni, ako ne i jedan od najboljih delova Bethesda igara, tako da se nadamo da ih Tod i kompanija nikada neće naplaćivati.

Prva Starfield ekspanzija, Shattered Space, izlazi krajem 2024. godine. Tačan datum izlaska, kao ni cena ekspanzije nam trenutno nisu poznati.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top