PC

LEGO Horizon Adventures nosi ray-tracing, 60FPS mod i gomilu dodataka

Jedno od najvećih iznenađenja sa nedavnog Summer Game Fest Showcase bila je zvanična najava LEGO Horizon Adventures, prepričavanje Horizon Zero Dawn priče iz 2017. godine potpuno preobraženo u stilu LEGO filma. Tim je sada podelio dodatne detalje o tehnologiji igre, uključujući činjenicu da će Horizon Adventures imati ray-tracing.

Kako je izvestio Tweakers.net, tim je otkrio neke od tehnologija koje su uložene u stvaranje predstojećeg naslova da bi izgledao dobro.

Prema izveštaju, LEGO Horizon Adventures radi na Unreal Engine 5 i kao takav će koristiti neki oblik ray-tracinga. Iako specifičnosti nisu date u ovom pogledu, narativni direktor Guerrilla Games James Windeler je primetio vizuelne sličnosti između Horizon Adventures i LEGO Builder’s Journey – naslova koji koristi RT senke, ambijentalnu okluziju, globalnu osvetljenost i refleksije.

Pored toga, tim je takođe potvrdio da će igra uključivati dva režima performansi na PS5, Fidelity opciju od 30fps kao i Performance režim od 60fps.

Na kraju, u intervjuu sa Gamespotom, James Windeler je otkrio da će predstojeći co-op naslov trajati između 7-8 sati – mada se može imati mnogo više sati zabave izvan toga.

Trejler za LEGO Horizon Adventures je prikazao vizuelno zadivljujući naslov koji na mnogo načina izgleda jednako dobro kao Horizon Forbidden West – uprkos tome što je napravljen od LEGO blokova. Nadamo se da će gameplay biti jednako zabavan kao i igre na kojima se zasniva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top