PC

Rocksteady će nastaviti da podržava Suicide Squad do daljnjeg

Može se reći da je Suicide Squad: Kill the Justice League jedan od najvećih finansijskih neuspeha godine, sa live-service naslovom koji je navodno izgubio izdavaču Warner Bros. preko 200 miliona dolara do sada. Uprkos tome, WB je potvrdio da će Suicide Squad dobiti punu podršku za prvu godinu – mada je nepoznato šta će se desiti posle.

U izjavi za IGN, kada su pitali da li će se poštovati prethodno najavljeni plan puta za Kill the Justice League, Warner Bros. je tvrdio da će se zaista obavezati na podršku igre za prvu godinu.

Međutim, budućnost naslova nakon ovog perioda je nepoznata, sa portparolom WB-a koji je izjavio “Još uvek ne raspravljamo o ničemu što nije najavljeno.”

Iako sama reakcija nije neobična za bilo kog izdavača video igara, jedinstvena situacija u kojoj se Suicide Squad trenutno nalazi mogla je biti razlog za WB da se obaveže na poboljšanje igre u narednim godinama.

Na osnovu izjave koja je data, sigurno je reći da će Rocksteady poštovati prethodno najavljeni plan puta – i verovatno ništa više.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top