PC

XDefiant premašio 10 miliona igrača za manje od 2 nedelje

Krajem prošlog meseca, nakon velike pompe – i mnogih internih odlaganja – Ubisoftov XDefiant je konačno izdat za sve. Nakon zvaničnog otkrivanja ažuriranja za prvu sezonu igre tokom izdanja ‘Ubisoft Forward’, tim je sada otkrio da je XDefiant premašio 10 miliona igrača za manje od dve nedelje.

U intervjuu koji je sproveo IGN (i prepisao MP1ST), izvršni producent za XDefiant – Mark Rubin – govorio je o ranoj recepciji za ovaj besplatni shooter, rekavši:

“Prihvaćenost je bila neverovatna. Držali smo igru nekako niskoprofilnom, zar ne? Ne trošimo 250 miliona dolara na lude trejlere; mi smo niskoprofilna igra. Ovde smo samo za zabavu, za fanove i gradimo je sa zajednicom.”

Rubin je nastavio, “Igra je izašla pre manje od tri nedelje. Prihvaćenost je bila izuzetno pozitivna. Dostigli smo mnogo veće brojeve nego što smo očekivali. Bili smo milion za sat vremena; dostigli smo 10 miliona za manje od dve nedelje, tako da su brojevi apsolutno neverovatni.”

Za poređenje, Apex Legends je uspeo da premaši 25 miliona igrača u svojoj prvoj nedelji 2019. godine – rastući na 50 miliona u prvom mesecu. Naravno, Apex Legends i XDefiant su dve različite vrste igara koje su izdate u vrlo različitim okolnostima, ali je ipak zanimljivo primetiti.

Čini se da je tim do sada zadovoljan ranoj recepciji igre, kako kritički tako i komercijalno. Sa prvim sezonskim ažuriranjem igre koje će stići početkom sledećeg meseca, nadamo se da će XDefiant uspeti da zadrži svoju zdravu bazu korisnika.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top