Filmovi-Serije

Predstavljen trejler za A Quiet Place igru, baziranu na istoimenom filmu

Radnja se odigrava u istom univerzumu, ali nećemo igrati kao Evelin i Li.

Saber Interactive je zvanično predstavio trejler za prvu igru u A Quiet Place serijalu – A Quiet Place: The Road Ahead. Radi se singleplejer survival hororu iz prvog lica, koji krajem godine stiže na PC, PlayStation 5 i Xbox Series X|S.

Slično filmovima, A Quiet Place: The Road Ahead nas vodi na putovanje po postapokaliptičnoj Zemlji, kojom vladaju krvoločna čudovišta. Iako slepa, izuzetno su osetljiva na zvuk, tako da pazite gde gazite!

Igra se neće fokusirati na porodicu Abot, već na mladu devojku koja pokušava da preživi u ovom surovom svetu.

Prequel originalnog A Quiet Place filma, A Quiet Place: Day One, pojaviće se u bioskopima krajem juna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top