PC

Lara Croft dolazi u Dead by Daylight

Od svojih skromnih početaka kao omaž klasičnim horor filmovima, Dead by Daylight postao je franšiza za sebe – u kojoj se mnoge poznate horor franšize udružuju sa asimetričnom multiplayer igrom. Ipak, bilo je i podjednako čudnih uključenja – od Attack on Titan do Nikolasa Kejdža – a uskoro i Lare Kroft.

U objavi koju je objavio Eurogamer (koja je kasnije uklonjena zbog preranog objavljivanja), Behaviour Interactive otkrio je da će sledeći heroj suočiti sa strašću biti Lara Kroft, rekavši:

„Lara Kroft je preživela ekspedicije koje bi se malo ko usudio da pokuša, pogledala smrti u oči i preživela da ispriča priču… Sada se mora suočiti sa još jednom mračnom avanturom obavijenom maglom.“

Opis se nastavlja: „S obzirom na njeno iskustvo i veštine, Lara Kroft savršeno utelovljuje karakteristike potrebne za preživljavanje u Magli i sasvim se uklapa u svet Dead by Daylight zajedno sa drugim ikoničnim likovima. Iako je dobro pripremljena za predstojeće izazove, u izopačenom svetu Entiteta budućnost nikada nije zagarantovana.“

Prema izveštaju, Lara Kroft trebalo bi da stigne 16. jula, uz neku vrstu javnog testiranja pre toga.

Iako je iznenađenje delimično otkriveno, ipak je zanimljivo i uzbudljivo videti da će Lara Kroft, od svih, doći u Dead by Daylight.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top