PC

Novi apdejt za MW3 donosi voxel grafiku sa Bit Party modom igranja

Kako se aktuelni Call of Duty igre približava drugoj polovini svog životnog ciklusa, obično vidimo da se developeri opuštaju i donose sadržaj koji se udaljava od realizma u korist jedinstvenih ili čudnih modova, mapa i drugih elemenata. Kao deo nadolazećeg ažuriranja Sezone 4, Reloaded, MWIII će dobiti “Bit Party” modifikator plejliste inspirisan voxelima.

Prema izveštaju pouzdanog “leakera” za Call of Duty, CharlieIntel, “U MW3 MP, novi modifikator plejliste stiže sa Sezonom 4 – Bit Party.”

Pored toga, podelili su izbor slika koje tačno prikazuju šta ovaj modifikator donosi.

Uključujući bar jednu mapu sa voxelima, pod nazivom Bitvela [Favela], svi igrači će takođe imati povećane glave koje su redizajnirane u pomenutom voxel stilu.

Trenutno nije poznato koliko su promene obimne i da li će svaki operater imati svoju verziju u voxelima, ali bez obzira na to, Bit Party izgleda kao zanimljiv dodatak MWIII.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top