PC

Obsidian otkrio gomilu detalja za Avowed

Nakon najnovijeg prikazivanja na Xbox Games Showcase, saznali smo i čuli mnogo više o nadolazećem RPG naslovu Avowed developera Obsidian Entertainment – uključujući diskusije o tonu igre, dužini, saputnicima i još mnogo toga.

U intervjuu za GameInformer, Carrie Patel – direktorka igre Avowed – razgovarala je o raznim temama koje se odnose na igru. Kao RPG kompanije Obsidian, Patel je upitana o obimu izbora i posledica u Avowed – na šta je odgovorila:

“Postoje izbori koje ćete napraviti koji će imati trenutne efekte, izbori koje ćete napraviti čije ćete efekte videti možda satima kasnije, i neki koje ćete napraviti čije ćete posledice videti tek na samom kraju igre, kako se te odluke odražavaju u budućnosti. Ali pored toga, imate izbore koji su veoma intimni i značajni za određene likove, i neki koji zaista utiču na stanje celih naselja u Living Lands regionu.”

Za razliku od većine RPG-ova ovog stila, u Avowed nema saputnika s kojima možete započeti romantične veze, a Patel je ovu odluku objasnila na sledeći način: „Mislim da ako ćete ulagati u romansu, svi koji je pišu moraju biti potpuno posvećeni. I druga stvar koju treba da uradite je da se pobrinete da, ako pružate taj put, to balansirate sa podjednako značajnim i dobro razvijenim, ne-romantičnim putem.“

Zbog postavke Avowed, odmah su se pojavile poređenja između igre i Skyrim kompanije Bethesda. Patel se suprotstavila tome, tvrdeći: “Mislim da je najbolja usporedba sa The Outer Worlds. Mislim da to daje mnogo jasniju predstavu o obimu igre i takođe o dizajnu i rasporedu. Kao The Outer Worlds, Avowed ima seriju otvorenih zona koje su povezane i otključavaju se tokom igre, umesto jedne ogromne mape kroz koju možete proći od početka do kraja.”

Na kraju, kao i The Outer Worlds, očekuje se da će Avowed igrače zadržati oko 15-40 sati, u zavisnosti od njihovog stila igranja.

Iako Avowed možda neće biti onakva igra kakvu su mnogi očekivali, dosadašnji uspeh kompanije Obsidian govori sam za sebe, pa se nadamo da će igra biti dobro prihvaćena kada se lansira kasnije ove godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top