PC

Legendarni Zombiji u novom svetlu – Originalni Dead Rising dobija Deluxe Remaster

Dead Rising se izdvaja kao neprolazni dragulj, transformišući iscrpljenu temu zombija u tržnom centru u jedinstvenu igru preživljavanja koja hvata ludost improvizovanog oružja i snimanja masakra nemrtvih na filmu. Originalno izdanje iz 2006. godine, koje je probijalo putanju prikazujući zombije, sada je spremljen za luksuzno remasterovanje više od decenije nakon svog debija na PC-u i skoro dve decenije od njegovog originalnog lansiranja.

Dead Rising Deluxe Remaster je zapravo remasterovanje remasterovanja, ažurirajući HD Remaster iz 2016. godine koji je proširio originalnu igru iz 2006. godine preko njene ekskluzivnosti za Xbox 360 na PC.

Capcomov teaser (ispod) prikazuje fotografa i ubijača zombija Frenka Vesta kako izlazi iz helikoptera u tržnom centru Willamette Parkview. Čak i u kratkim preludijima, izgleda znatno drugačije od HD Remastera, sa boljim teksturama i čak preuređenim modelom lika Frenka. Takoђе se čini da Frenk možda dobija novi glas, sa fragmentima rečenica snimljenih ponovo od originalnog glumca T.Dž. Rotola.

Capcomov opis remastera kao “ažurirano izdanje sa potpuno novim izgledom” nagoveštava potencijalna poboljšanja igre i dodatni sadržaj kao dopunu unapređenog vizuelnog dela. Sa snagom modernog hardvera, razumno je očekivati više zombija koji se roje na ekranu, pojačavajući kaos i akciju. Referentna tačka teasera na izdanje 2024. godine signalizira blisko izdanje, ali još nisu otkrivene specifične platforme i datumi lansiranja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top