PC

Novi detalji za nadolazeću Tomb Raider igru stižu uskoro

Tomb Raider serijal je decenijama bila jedna od glavnih igara u svetu video igara, a Crystal Dynamics se sprema za još jednu neverovatno uzbudljivu avanturu Lare Croft.

Za razliku od prethodnih izdanja, Amazon je uključen u projekat jer kompanija sarađuje sa Crystal Dynamicsom. Igra je prvi put najavljena 2022. godine, a Amazon je upravo najavio da je više informacija na pomolu.

U razgovoru za Variety, potpredsednik Amazon Games nedavno je razgovarao o strategiji izdavača.

Nije tajna da Amazon želi da se probije na tržište AAA igara već duže vreme. Ranije probe da se istraži ovo tržište rezultirale su izdanjima kao što je New World. Međutim, studio sada traži da ide dalje sa već uspostavljenim intelektualnim vlasništvom.

Potpredsednik je izjavio da Amazon trenutno radi na čak osam igara. To uključuje i nadolazeće AAA projekte Tomb Raider i Lord of the Rings; prvi je uzbudio fanove zbog povratka Lare Croft.

Govoreći o Tomb Raideru, Christopha Hartmanna su pitali kada će se ovaj AAA projekat pokazati i objaviti. Iako nije objavio datum izdavanja, izvršni direktor je ponudio uzbudljivu najavu fanovima.

“Neće biti sutra, ali nije previše daleko.”

-Christoph Hartmann

To podrazumeva da je potpuno otkrivanje Tomb Raider igre tik pred vratima. Fanovi treba takođe da imaju u vidu da su curenja u prošlosti ukazivala na elemente otvorenog sveta, što čini ovaj prvi pogled uzbudljivijim.

Trilogija je nedavno dobila remasterovane verzije za moderne konzole za one koji žele da se “dosete” Tomb Raider serijala dok ne izađe nova igra. Ova kolekcija je lepo оsveženje, vraćajući fanove tamo gde je sve počelo za Laru Croft.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top