PC

Snimanje gejmpleja je sad lakše na Steam Decku i PC-u

U eri društvenih mreža, postalo je sve uobičajenije za sve tipove igrača da snimaju i dele razne snimke igranja – toliko da sve konzole trenutne generacije nude neku vrstu funkcionalnosti snimanja ekrana. Igrači Steam Decka posebno mogu sada da koriste prednost nedavno najavljene funkcije „Snimanje igre“ od Valvea – iako je softver dostupan i korisnicima PC-a.

Objavom na svom blogu, tim iz kompanije Valve je otkrio novi beta Steam softver za snimanje igara: „Novi ugrađeni sistem za kreiranje i deljenje snimljenog materijala iz igranja.“

Najavljeno je da je verifikovano za Steam Deck, nova funkcija izgleda da je prilično sveobuhvatna, omogućavajući vam snimanje u pozadini kako biste bili sigurni da „nikada neћete propustiti trenutak“; uređivanje i isecanje video snimaka prema vašem ukusu; i čak dodavanje oznaka za događaje u određenim trenutcima da biste istakli važne delove videa.

Naravno, tada ćete moći da svoje konačne kreacije delite skoro svuda, čuvati ih na internu memoriju ili deleći ih preko Steam poruka.

Iako je većina PC igrača verovatno koristila alternative kao što su snimanje ekrana od strane Nvidia softvera ili vlastitu funkciju snimanja Windowsa, prijatno je videti da postoji i nativna Steam verzija – posebno za korisnike Steam Decka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top