PC

Avowed je zahtevao 3 puta više vremena za razvoj nego Fallout: New Vegas

Fallout: New Vegas je jedan od onih klasičnih RPG-ova od kojih se fanovi jednostavno ne mogu odvojiti. Igra je izašla 2010. godine, a i danas obožavatelji traže nastavak. Srećom, Bethesda je otvorena za ovu opciju.

Obsidian trenutno je zauzet radom na potpuno drugačijem RPG-u. Avowed je planiran za izdanje 2024. godine, a tim je na ovom projektu proveo malo više od 5 godina razvoja.

Obsidian je za GamesRadar+ detaljno pričao o razvoju Avowed. Iz toga se otkriva da tim prolazi kroz uzbudljivu fazu, jer developeri sada mogu da vide kako sve skupa funkcioniše.

Carrie Patel takođe govori o dugom razvojnom ciklusu. Obsidian je prethodno napravio Fallout: New Vegas za samo 18 meseci, što je manje od dve godine. To znači da je studio na Avowed proveo tri puta više vremena nego na Fallout: New Vegas.

Nema svi lako da poveruju da je tim toliko dugo radio na svom najnovijem RPG-u. Međutim, dug razvojni ciklus ima svoje prednosti.

Za nas – konkretno za Obsidian – bio je to dug razvojni ciklus i tokom tog vremena smo naučili mnogo toga.

Carrie Patel

Patel otkriva da tim dodatno polira Avowed i pojačava igru na maksimum. RPG je skoro završen, a tim je zauzet njegovim poliranjem kako bi fanovi mogli imati fantastično iskustvo na lansiranju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top