PC

Dragon’s Dogma 2 – besplatna proba za nove avanturiste

Dragon’s Dogma 2 je bio prijatno iznenađenje za Capcom, s obzirom da je nastavak action-RPG igre iz 2012. godine već prodat u preko 2,5 miliona kopija od svog izdanja u martu. Međutim, ako još niste ušli u svet Dragon’s Dogma 2, trenutno je aktivna besplatna proba.

Objavom na svom sajtu, tim iz Capcoma je rekao: “Krenite napred i okusite avanturu smeštenu u svetu fantazije! Besplatno igrajte Dragon’s Dogma 2 do dva sata tokom ove kampanje”, dodajući da “se podaci sačuvani tokom besplatne probe mogu koristiti i u punoj verziji igre.”

Besplatna proba može se igrati na svim dostupnim platformama (PS5, Xbox i PC), ali će biti aktivna samo tokom narednih nekoliko nedelja – do 17/18. jula.

Oni koji su zainteresovani da isprobaju Dragon’s Dogma 2 mogu dodatno da se koriste kreatorom likova igre koji je objavljen kao samostalan proizvod pred lansiranje.

Stoga, vredi prvo koristiti kreatora likova i striniti se dok ne budete zadovoljni konačnim rezultatima, a zatim se uključiti u dvosatnu probu – kako biste maksimalno iskoristili dostupno vreme za igranje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top