PC

Garry’s Mod naslednik otvara vrata za šire testiranje

Garry’s Mod je već decenijama jak, ali tim u studiju Face Punch neumorno radi na duhovnom nasledniku poznatom kao S&Box, koji će koristiti noviji Source 2 engine od Valvea. Do sada je igra bila zatvorena za većinu zahvaljujući sistemu testiranja samo za poziv. Međutim, studio je konačno spremno da primi više igrača.

Ulazak u test S&Box-a nije bio lak, obično je zahtevao neka potvrde o razvoju modova ili veze sa developerima igara da bi se dobio pristup. To je na prvi pogled imalo smisla, jer će S&Box-u, poput Garry’s Moda, biti potrebni učesnici zajednice da bi se kreirali novi načini igranja. Međutim, već su nekoliko godina u razvoju, pa je sada vreme da se konačno omogući pristup širem krugu igrača.

Kao deo dev bloga o razvoju S&Box-a za jun 2024., Face Punch je potvrdio da planira da se oslobodi trenutnog sistema poziva. Na njegovom mestu, prijave za beta pristup biće otvorene za sve. I dalje ćete morati da budete prihvaćeni kako biste pristupili prethodnoj verziji igre, ali više neće biti potrebno da bombardovanjem Gara na njegovim društvenim mrežama tražite kod za poziv.

Još uvek nema jasnog vremena za izdanje S&Box-a, ali prelazak na šire dostupan pregled je ohrabrujući. I dalje bih očekivao da se igra pokrene u ranom pristupu kada se konačno otvori za sve igrače.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top