PC

GTA 6 curenje otkriva povratak mehanike gojenja i mršavljenja iz San Andreas

Rockstar trenutno radi punom parom na GTA 6, jer tim cilja na lansiranje u jesen 2025. GTA 6 će obeležiti prvo izdanje za više od decenije, što dovodi do mnogo zahteva i očekivanja fanova.

Pošto se GTA San Andreas često smatra najboljim ostvarenjem ove franšize, mnogi fanovi se nadaju da će GTA 6 pozajmiti razne elemente iz ovog naslova. Na sreću po njih, čini se da Rockstar vraća sistem mršavljenja i gojenja za svoj predstojeći naslov.

Dokazi o ovoj mehanici uočeni su u curenjima GTA 6 pre nekoliko godina. Kako je podeljeno na Twitteru, teretane i rvanje se spominju kao istaknute aktivnosti u procurelim GTA 6 datotekama.

Šta je još zanimljivije, prethodne informacije takođe su prikazivale Jasona i Luciju u različitim fizičkim formama. Prvi je bio uočljivo fit u jednom klipu u poređenju sa njegovim izgledom u drugim video zapisima iz iste procurele informacije.

U međuvremenu, fanovi su uočili slične razlike za Luciju u različitim klipovima. To nagoveštava da će Jason i Lucia moći da prođu kroz slične promene kao CJ, pri čemu će igračeve akcije usmeravati njihov izgled.

Ova mehanika je nedostajala u nedavnim GTA izdanjima, a njen povratak može da nagovesti veći stepen prilagođavanja za najnovije protagoniste ovog intelektualnog vlasništva.

U drugom delu, za GTA 6 se kaže da će imati realistično krvarenje. Prema procuriranim informacijama i nedavnim izveštajima, čini se da je igra kulminacija Rockstarovog rada i iskustva, što dovodi do uzbuđenja među masama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top