PC

Red Dead Redemption 2 opet među 10 najprodavanijih igara na Steamu

Red Dead Redemption 2 je ranije ove godine postao 7. najbolje prodavana igra u istoriji, ali ništa ne ukazuje na to da se igra usporava. Kao jedno od najomiljenijih izdanja u industriji, do sada se izdvaja kao jedinstveno iskustvo.

Postoji ogromna baza fanova koja i danas razgovara o franšizi i sve bi dala za još jedan nastavak. Međutim, fanovi za sada nemaju drugi izbor nego da igraju Red Dead Redemption 2, a upravo to i rade.

Igra se ponovo popela na Steamovu listu 10 najprodavanijih igara.

Red Dead Redemption 2 je trenutno značajno snižem, jer ga je letnja rasprodaja na Steamu snizila na jednu od najnižih cena ikada. Posle ove prodaje, najnovije izdanje Rockstara je sada 7. najbolje prodavana igra na Steamu.

Na vrhu liste se nalaze nedavna izdanja kao što su Elden Ring: Shadow of the Erdtree. Kao i uvek, i Valveov kultni handheld je na listi, ali se on zapravo ne računa kao igra, pa se isključenje konzole čini kao najbolja opcija.

Red Dead Redemption 2 je malo ispod Cyberpunk 2077, a iznad The Witcher 3: Wild Hunt. Prava je zanimljivost što su tri najbolja open-world naslova izjednačena na ovoj listi.

S obzirom na to koliko je Red Dead Redemption 2 fantastičan, većina ljudi ga verovatno već jeste igrala. Međutim, Rockstarovo čudno odbijanje da doda opciju za 60 FPS-ova čini takve Steam popuste vrednim.

Novi PC igrači ili postojeći igrači koji uglavnom koriste konzole mogu kupiti naslov na Steamu za igranje na 60 FPS i sa drugim poboljšanjima. Popust vam omogućava da vaš novčanik ne bude preterano opterećen ovom kupovinom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top