PC

Black Myth: Wukong je sličniji sa God of War nego sa Souls-like igrama

Black Myth: Wukong i Phantom Blade Zero su dva nadolazeća izdanja koja se odvajaju od trenda izbacivanja isprobanih i pouzdanih Soulslike igara. Umesto toga, obe igre dodaju svoj pečat ovom žanru.

U slučaju prve igre, novi pregledi su je uporedili sa God of War. Prema studiju Game Science, Black Myth: Wukong više je sličan glavnoj PlayStation franšizi nego nekom FromSoftware naslovu.

Poređenje sa God of War je prilično tačno, pošto se ova PlayStation franšiza uvek fokusira na mitologije, bila ona grčka ili nordijska.

Više je slično God of War nego Soulslike igri.

Game Science

Slično tome, developer se potpuno fokusira na kinesku mitologiju, ispred stavljajući razne mitske figure. Takođe je zanimljivo napomenuti da je sama Santa Monica Studio pozajmila elemente Soulslike igara za poslednje dve God of War igre.

Dugmad za lake i teške napade, sporija i promišljenija borba zasnovana na izbegavanju i razni drugi elementi direktno su preuzeti iz Dark Souls i njegovih nastavaka.

Međutim, God of War se više oslanjao na akciono igranje, a i Black Myth: Wukong čini isto. Nedavni pregledi potvrđuju da igra neće nuditi opcije teškoće, ali fanovi mogu očekivati pomirljivije iskustvo.

Štaviše, Sun Wukong će moći da se transformiše u razne bosove nakon što ih pobedi u borbi, privremeno dobijajući njihove sposobnosti.

Važno je takođe napomenuti da će Black Myth: Wukong ponuditi linearno iskustvo. Istraživanje će biti deo igre, ali neće biti u središtu pažnje. Ovo je još jedna ključna oblast u kojoj se igra razlikuje od Soulslike igara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top