PC

GTA Online je dobio preko 50 ažuriranja sadržaja proteklih 11 godina

Rockstar je oduvek bio poznat po svom radu na singleplayer žanru. Sa hitovima kao što su GTA 5, Red Dead Redemption 2 i mnogim drugim, lako je shvatiti zašto su fanovi toliko zaljubljeni u singleplayer ponudu studija.

Međutim, stvari su se promenile 2013. godine. Nakon izdanja GTA Online, Rockstar je krenuo na put koji je studio podigao na nove visine. Više od 10 godina kasnije, GTA Online se drži bolje nego ikada i dobio je 50 ažuriranja sadržaja.

GTA Online je lansiran 1. oktobra 2013., dve nedelje nakon izdanja GTA 5, tako da je na vrhu top lista više od decenije. Zapravo, i dalje dominira među live-service igrama.

Kako je objavljeno na Twitteru, Rockstar je od 2013. godine izbacio neverovatnih 50 ažuriranja za igru. Fanovi se stalno vraćaju na naslov jer ih svaki put čeka svež sadržaj.

Od misija kao što su pljačke Diamond Casina i Doomsday Heist do ažuriranja poput Last Team Standing, Arena War i Lost Santos Drug Wars, GTA Online nikada nije propustio da pruži veliku raznovrsnost sadržaja.

Izbor vozila, oružja i imovine u igri je takođe značajno proširen od 2013. godine. Rockstar je čak preuredio planirani singleplayer sadržaj kao što je DLC Agent Trevor u misije za GTA Online.

Ovo putovanje se uskoro takođe završava, ali Rockstar ima još jednu celu godinu ažuriranja. GTA 6 je trenutno potvrđen za lansiranje u jesen 2025., a fanovi mogu očekivati sličnu podršku za njegovu online komponentu sledeće godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top