PC

Objavljeni sistemski zahtevi za Dead Rising Deluxe Remaster

Dead Rising Deluxe Remaster je više remake nego remaster, pošto je cela igra prepravljena uz pomoć Capcomove RE Engine tehnologije, koja je pokretala i nedavne nastavke i remake izdanja Resident Evil igara. Capcom je najavio datum lansiranja u septembru i čak pokazao neke slike za poređenje grafike. Sada je vreme da se pogledaju novi PC sistemski zahtevi.

Originalni Dead Rising je objavljen 2006. godine za Xbox 360. Imajući to u vidu, sistemski zahtevi za pokretanje originalne igre su vrlo niski, ako uzmemo u obzir snažniji hardver koji je danas dostupan. Međutim, PC zahtevi za Dead Rising Deluxe Remaster će biti znatno povišeni.

Prema informacijama na Steam Store pre-order stranici igre, minimalni i preporučeni PC sistemski zahtevi su:

Minimum:

  • Procesor: Intel Core i7-6700 / AMD Ryzen 5 3400G
  • Memorija: 16GB RAM
  • Grafička kartica: NVIDIA GeForce GTX 1060 (6GB) / AMD Radeon RX 58

Preporučeno:

  • Procesor: Intel Core i7-8700 / AMD Ryzen 5 3600
  • Memorija: 16GB RAM
  • Grafička kartica: NVIDIA GeForce GTX 1070Ti / AMD Radeon RX 5700

Ako želite da igrate igru u 4K/60FPS rezoluciji, onda će vam trebati snažnija grafička karta. Trenutno, Capcom preporučuje GeForce RTX 3080 ili RX 6900 XT grafičku kartu za one sa 4K monitorima. Stranica za prednaručivanje igre na Steamu takođe potvrđuje da će koristiti Denuvo DRM zaštitu.

Dead Rising Deluxe Remaster se lansira u septembru za PC (preko Steama), Xbox Series X/S i PS5.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top