Domaća Scena

Utisci sa četvrtog YugoMK okupljanja

U subotu, 29. juna, u Green Mill Family (Beograd, Ada Ciganlija), održano je četvrto YugoMK okupljanje, događaj koji je privukao pažnju svih ljubitelja mehaničkih custom tastatura u regionu. U  jedinstvenoj atmosferi, preko 150 posetilaca imalo je priliku da uživa u izložbi više od 100 pažljivo izrađenih tastatura koje su izložili preko 30 entuzijasta. 

Događaj je podržan od strane glavnih sponzora “Cablemod” i “EK Adria”, ali i drugih značajnih imena  poput Asus Srbija, TvrdRad Keyboards, Mannic Keycaps, Premium Gaming, Artkey, Machina Ultima,  Armourgrade, Eloquentclicks, Keygem, i Terrador. Njihovo prisustvo i doprinos učinili su okupljanje  nezaboravnim za sve učesnike. 

Jedan od najzanimljivijih delova okupljanja bila je radionica pod nazivom “To je samo miš”, koju su vodili Gajbotron, Bakistuta, i Machina Ultima. Radionica je privukla veliku pažnju posetilaca koji su imali priliku da nauče više o dizajnu i funkcionalnosti miševa, kao i da saznaju koje su to najnovije inovacije u svetu periferija za računare. 

Uzbudljivo takmičenje u brzom kucanju dodatno je podiglo adrenalin među učesnicima i publikom.  Pobednik je postigao impresivnih 122 reči po minutu, a nagrade su dodeljene prvoplasiranim  takmičarima. 

Posebnu pažnju privukao je izbor najlepše tastature meet-a. Stručni žiri odlučio je o pobedniku, koji je ponosno poneo titulu vlasnika najlepše tastature okupljanja kao i vredne nagrade YugoMK sponzora. 

YugoMK okupljanje još jednom je pokazalo koliko je zajednica entuzijasta mehaničkih tastatura  strastvena i posvećena. Svi prisutni su uživali u mogućnosti da razmene iskustva, ideje i savete, a  organizatori su najavili da će sledeće okupljanje biti još veće i bogatije sadržajem.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top