Vesti

Sony najavio novu liniju kolekcionarskih figurica za PlayStation

Kreirana u saradnji sa proizvođačem igračaka Spin Master, “The Shapes Collection” je nova linija kolekcionarskih predmeta bazirana na franšizama PlayStation Studios, uključujući God of War, Horizon i Ghost of Tsushima.

„Visokodetaljne figure na potpuno novi način pružaju element interaktivnog pričanja ovih naslova, proširujući iskustvo igranja sa digitalnog na fizičko“, rekla je Grace Chen, potpredsednica globalnog marketinga u PlayStationu.

„Ova kreativna linija je inspirisana detaljima iz svake igre, sa izmenljivim dodacima i desetinama tačaka artikulacije kako biste postavili i prikazali svaku figuricu u svojoj kolekciji memorabilija.“

Prva figura u kolekciji koja će biti puštena u prodaju je model Aloy iz igre Horizon Forbidden West veličine 15 centimetara, a možete je porudžbiti unapred za 49,99 dolara.

Buduće figure bazirane na Varlu iz Horizon Forbidden West, Jin Sakayu iz Ghost of Tsushima i Kratosu i Atreusu iz God of War Ragnarok moći će se poručiti unapred od 15. jula po ceni od 29,99 USD.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top