PC

Transformersi dobijaju novu igru – Transformers: Galactic Trials

Posted on

Franšiza Transformers je imala prilično nejednako postojanje u svetu video igara, sa nekim izdanjima koja su prešlašila očekivanja, a druga bila ozbiljno razočaravajuća. Nadamo se da je ova sledeća igra deo prve grupe, jer je sada najavljena nova trkačka igra pod nazivom “Transformers: Galactic Trials”.

Stiže kasnije ove godine, 11. oktobra za PC, PlayStation, Xbox i Switch. Transformers: Galactic Trials se opisuje kao “jedinstvena trkačka avantura, sa rogue-lite elementima” koja kombinuje “intenzivno spajanje arkadnih trka i borbi robota” kako bi se stvorilo jedinstveno hibridno iskustvo.

Igra pruža i single-player i lokalni/online multiplayer mod, igrači će moći da se trkaju protiv drugih Autobota i Deceptikona, transformišući se po želji kako bi pokušali da uspore/zaustave protivnike kroz borbu.

Iako borba posebno deluje donekle nedovršeno, moraćemo da vidimo kako se sama igra oseća u gejmmpleju. Bez obzira na to, uzbudljivo je dobiti više Transformers igara – posebno sa jedinstvenim konceptima poput ovog.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version