PC

Session: Skate Sim ima preko 2 miliona igrača, Pariz stiže 18. jula!

Godinama je industrija video igara patila od nedostatka novih skejtbording igara, pošto je “moda” iz kasnih 90-ih i ranih 2000-ih izbledela iz fokusa. Međutim, čini se da se sa predstojećim Skate 4 sprema za veliki povratak. Ipak, dok fanovi čekaju na eventualno izdanje igre, vi se sada možete pridružiti preko 2 miliona igrača u njegovoj trenutnoj konkurenciji – Session: Skate Sim.

Tim iz Crea-ture Studios i NACON objavio je najnoviji prodajni prekretnicu za Session, putem saopštenja za štampu, rekavši:

“[Mi] sa zadovoljstvom objavljujemo da je Session: Skate Sim sada izgradio igračku zajednicu od preko 2 miliona igrača!”

Kao deo proslave, tim je podelio neke rane detalje o predstojećoj mapi Pariza u igri, navodeći “Igrači će moći da otkriju ili ponovo otkriju čuvene lokacije Grada svetlosti, uključujući stepenice Trocadéra, rampe i piramide Trga Republike, kao i obale Sene. Ovaj dodatni sadržaj biće objavljen 18. jula 2024. godine.”

Kako je već pomenuto, Skate 4 sporo stiže, a pošto nema znakova o skorom izlasku Tony Hawk’s Pro Skater 3+4, Session: Skate Sim je svakako vredan pažnje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top