Vesti

Moderi pokreću multiplayer za Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 je postao poznat u industriji zbog svog katastrofalnog lansiranja. Međutim, studio je privukao mnogo pozitivnih pohvala tako što je okrenuo stvar u svoju korist. Sada ima mnoge pozitivne ocene i možda je jedna od najboljih igara u industriji.

Fanovi su čak tvrdili da bi igra osvojila nagradu za igru godine da je bila objavljena u ovom stanju 2020. godine. CD Projekt Red je takođe imao nameru da iskustvo učini bogatijim sa multiplayerom, ali je ovaj mod otkazan da bi se prioritet dao popravkama osnovnog sadržaja igre.

Mnoge fanove je to razočaralo, ali sada ima dobrih vesti za njih. Moderi su uzeli stvar u svoje ruke i sada prave multiplayer mod za igru.

JuiceHead je podelio 9-minutni video na YouTube-u o modu poznatom kao CyberMP. Video objasnjava mod, ističući trenutne izazove sa kojima se ovaj tim suočava, najnovija ažuriranja i co-op igranje.

Prema videu, ovaj mod otključava haotičnu zabavu open-world co-opa koju bi neko očekivao. Igrači mogu pronaći trke u otvorenom svetu, deathmatcheve i freeroam, a najbolje je to što mod funkcioniše prilično dobro.

Treba napomenuti da je mod još u pre-alfa fazi, tako da fanovi ne bi trebalo da očekuju da će uskoro stići. Na modu trenutno ima još mnogo toga da se uradi, tako da je izdanje verovatno dosta daleko.

Međutim, ovaj projekat ima mnogo ljudi uzbuđenih zbog ideje o multiplayeru za Cyberpunk 2077. Nažalost, moderi su potvrdili da zadaci neće biti dostupni u co-opu.

Moderi rade na projektu od prošle godine i napravili su značajan napredak uprkos izazovima ovako ambicioznog moda.

CD Projekt Red je sada gotov sa igrom i fokusira se na nastavke The Witchera i Cyberpunk 2077. Stoga, mnogi fanovi su srećni što vide modere kako uzimaju stvari u svoje ruke i već isporučuju ono što izgleda kao solidan koncept.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top