PC

Dota 2 postaje borilačka igra zahvaljujući Street Fighter modu

Ogroman event za Dota 2, Crownfall, ušao je u treći čin ovog meseca. Znali smo da Valve ima još iznenađenja u rukavu za Crownfall, ali studio nas je sve zatekao kada je predstavio borbeni mod za igru inspirisan Street Fighterom.

U okviru Dota 2 Crownfall, igrači sada mogu da učestvuju u novom modu nazvanom “Sleet Fighter”, koji se igra upravo onako kako biste i očekivali. Možete da izaberete borca iz malog rostera Dota 2 likova, a zatim se borite klasičnim borbenim potezima i komboima.

Naravno, Valve ovde nije napravio celu igru. Roster za Sleet Fighter je mali, sadrži samo nekoliko likova i stvarno je više demo verzija. Međutim, svaki lik ima svoj set poteza i listu alternativnih skinova koje možete da koristite, tako da spada bliže teritoriji polirane demonstracije, a ne golom prototipu.

Zanimljivo je da i Riot pokušava da uđe na tržište borbenih igara sa svojom sopstvenom igrom, 2KXO, koja treba da izađe 2025. godine. Ovo je potpuna 2D borbena igra sa likovima iz najvećeg rivala Dote, League of Legends.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top