PC

Hunt: Showdown dobija trajno sniženu cenu

Hunt: Showdown je jedan od uspešnijih pucačina trenutno dostupnih, a PvPvE shooter razvijen od strane Cryteka i dalje ima podršku godinama nakon svog početnog izdanja 2019. godine. U iznenadnom potezu, tim je objavio da igra treba da dobije trajno sniženje cene, što će njenu cenu smanjiti za čak 30%.

Objavljujući vest na svom sajtu, Crytek je otkrio predstojeće sniženje cene, rekavši: “Od svog izdanja, cena Hunta je do danas ostala statična, a sa značajnim promenama koje stižu u augustovskom lansiranju, sada je pravi trenutak da se naprave prilagođavanja.”

Nastavili su: “Počevši od 11. jula na PC-u i od 15. avgusta za PlayStation 5 i Xbox Series X|S, cena osnovne igre biće globalno snižena. U nekim regionima cene će pasti i do 30%, dok će u drugim regionima možda biti manje smanjenje.”

Dobrodošlica je što će sniženje cene uticati i na DLC igre, što znači da će ukupna cena za sav sadržaj igre verovatno biti još dostupnija u budućnosti.

Tim je zaključio rekavši: “Sa našim predstojećim avgustovskim lansiranjem, koji uključuje novi engine, mapu, brojna poboljšanja kvaliteta i mnogo toga drugog, nadamo se da će Hunt nastaviti da živi još mnogo godina. Sa tim ciljem, za nas je to odgovornost da se konstantno prilagođavamo tržištu kako ono raste i menja se. Pratićemo uticaj ovih promena na naše igrače u budućnosti i nastavićemo da prilagođavamo cene i dalje, ako bude potrebno.”

Iako se igre stalno snižuju, iznenađujuće je videti da neka igra dobije trajno sniženje cene – pogotovo što sama igra nikad nije ni bila sa punom cenom. Očekujemo da ovo omogući Hunt: Showdownu da ostane uspešan još mnogo godina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top