PC

Terrarria je sa 8. najprodavanija video igra svih vremena

Terraria je tihi titan. Otkad je prvi put objavljena 2011. godine, igra ne samo da nastavlja da prodaje milione jedinica svake godine, već je čak ušla na cenjenu listu 10 najbolje prodavanih igara svih vremena – sa preko 58 miliona prodatih kopija.

Objavljujući vest na forumu kroz objavu “State of the Game”, tim iz Re-Logica je otkrio da je Terraria u prošloj godini ili nešto više prodala preko 10 miliona kopija, rekavši:

“Prošlo je dosta vremena od kada smo vam poslednji put dali informacije o tome koliko je Terarijina baza fanova narasla. To je donekle bilo namerno, jer smo bili fokusirani na to da to učinimo tek kada pređemo jednu nešto manje poznatu igru o vodoinstalateru i njegovom bratu koji pokušavaju da spasu princezu od stvari nalik na zmaja i kornjaču…”

Nastavili su: “Zahvaljujući podršci Terarijana širom sveta, veoma smo ponosni što možemo da saopštimo da je Terraria premašila 58 miliona prodatih jedinica – 58,7 miliona da budemo precizni, sa gotovo 32 miliona samo sa PC-a!”

Kako je tim i naveo, sa 58,7 miliona prodatih kopija, Terraria je sada 8. najbolje prodavana video igra svih vremena – zvanično je prešla originalni i čuveni Super Mario Bros. za NES.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top