PC

CDPR preduzima sve mere kako ne bi ponovio Cyberpunk 2077 fijasko

Cyberpunk 2077 je bio daleko od sjajnog RPG-a pri lansiranju. Igra je nesumnjivo bila puno grešaka, ali developeri nisu dozvolili da ih loša strategija izdavanja zaustavi. Sada, kada pogledamo igru, ona je potpuno neprepoznatljiva u poređenju sa verzijom od pre 3 i po godine.

Fanovi su čak i tvrdili da bi igra sigurno osvojila GOTY nagradu da je bila puštena u ovom stanju. To zvuči razumno, jer je prijem Cyberpunk 2077 danas potpuno drugačiji.

Zbog svih događaja koji su se proteklih godina desilili, CD Projekt Red (CDPR) se sada fokusira na izbegavanje istih grešaka za nastavak Cyberpunk 2077.

Ova izjava potiče od developera koji predvode projekat nastavka Cyberpunk 2077. Zamenik direktora igre Pawel Sasko je nedavno razgovarao za Dexerto o igri. On potvrđuje da CDPR stalno razmišlja o svom lošem izdanju iz 2020.

Glavni razlog za to je što CDPR ne želi da ponovo razočara fanove. Kako kaže Pawel Sasko, studio želi da ispravi stvari sa nastavkom.

“Da se osiguramo da ne ponavljamo greške, to je nešto što nam je vrlo prisutno u umu.”

  • Pawel Sasko

Takođe je objasnio da je tim naučio mnogo lekcija nakon neuspeha sa Cyberpunk 2077. Stoga, CDPR više nije isti studio kao nekad. Pawel Sasko se nada da će se taj razvoj odraziti u nastavku Cyberpunk 2077.

Cyberpunk 2077 je, izgleda, bio otkrovenje za developera, i služio je kao motivacija koja je svima bila potrebna.

Zbog toga kako je loše primljena ova igra, neverovatno je da će je CDPR ikada zaboraviti. Međutim, to nije nužno loše, jer Sasko tvrdi da studio sada pokušava da napravi najbolje igre na svetu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top