PC

Dead by Daylight konačno dobija cross-progression

U eri live-service igara koje se stalno razvijaju i ažuriraju, postalo je skoro neophodno da takve igre imaju neku formu cross-play / cross-progression elementa. Uporkos desetini miliona igrača, Dead by Daylight nije imao nikakav oblik unakrsne progresije među platformama… sve do sada.

Objavom na svom blogu, tim iz Behaviour Interactive otkrio je da konačno stiže cross-progression u Dead by Daylight, rekavši:

“Planirano za objavu 22. jula, Cross-Progression omogućava igračima da sinhronizuju svoj napredak u Dead by Daylight na svim dostupnim platformama (sa određenim izuzecima).”

Da biste omogućili cross-progression, potrebno je da imate nalog Behaviour Interactive, nakon čega možete da aktivirate cross-progression u Dead by Daylight.

U dobrodošlom potezu, za razliku od cross-progressiona nekih igara (khm khm Destiny khm khm), sve verzije Dead by Daylight neće samo da sadrže cross-progression, već će i uspeti da održe zajednički inventar na svim sistemima; deljene valute i čak deljene DLC-ove.

Jedini izuzeci su činjenica da igrači Xbox One nisu uključeni u cross-progression planove – a Switch specifično ne nudi deljene valute ili DLC.

Iako je možda trebalo malo vremena da stigne, put kojim je Behaviour Interactive krenuo sa DBD-ovim cross-progressionom je zaista dobrodošao i dobar je primer za druge developere.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top