Domaća Scena

Dota 2 kvalifikacije za Svetski Esports Šampionat: Srbija kreće u akciju 19. jula!

Kvalifikacije otvaramo sa mečom protiv Belorusije u 17:00 časova.

U petak, 19. jula počinju regionalne Dota 2 kvalifikacije za predstojeće Svetsko Esports Prvenstvo u organizaciji IESF-a, koje će se ove godine održati u Rijadu. Na kvalifikacijama će se takmičiti i naša Dota 2 reprezentacija, za koju nastupaju veterani domaće scene.

Za plasman u plejof ćemo se boriti iz grupe C, zajedno sa reprezentacijama Belorusije, Makedonije, Azerbejdžana, Bugarske i Danske. Mesto u plejofu je rezervisano za četiri ekipe iz svake grupe.

U nastavku možete pogledati kompletan raspored mečeva grupne faze.

dota2-iesf2024-srbija-quali-groups-1
Foto: SESE

Za srpsku Dota 2 reprezentaciju nastupaju:

  • Danilo ”ChodeX” Popović
  • Viktor ”Vidjen” Viđen
  • Mihajlo ”MikSa” Jovanović
  • Aleksandar ”Alex” Diklić
  • Nikola ”LeBronDota” Popović

Naša muška CS2 reprezentacija je već obezbedila plasman za Svetski Esports Šampionat. Držimo fige našoj Dota 2 reprezentaciji i nadamo se istom rezultatu!

Izvor: RUR

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top